Урок 44. Білки як високомолекулярні сполуки, їх властивості.
Дата: 24.02.202210:05 24.02.2022
Урок 44. Білки як високомолекулярні сполуки, їх властивості.
Дата: 24.02.202210:05 24.02.2022
Урок 43. Хімічні властивості аміноетанової кислоти. Пептиди.
Дата:17.02.202210:05 17.02.2022
10:05 10.02.2022
Урок 41. Ароматичні аміни: склад і будова молекули аніліну, хімічні властивості та одержання.
Дата: 03.02.202210:05 03.02.2022
12:56 09.11.2021
Урок 14. Хімічні властивості етину. Методи його одержання.
Дата: 05.11.202112:54 05.11.2021
12:42 04.11.2021
Урок 12. Хімічні властивості етену. Методи його одержання.
Дата: 02.11.202112:38 02.11.2021
09:34 29.10.2021
Урок 10. Хімічні властивості алканів
Дата: 28.10.202111:34 28.10.2021