A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

6 грудня українці відзначають важливе державне свято - День Збройних Сил України.

Дата: 06.12.2022 07:49
Кількість переглядів: 110

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини від ворогів, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу, тих, хто сьогодні виконує найважливішу місію – боронять нашу свободу, боронять нашу незалежність, боронять наш суверенітет. Це свято на честь тих, хто піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною, незалежною державою.

6 грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ми схиляємо голову у скорботі перед героями і ніколи не забудемо їх героїчні подвиги в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Велика подяка Вам від імені Українського народу за героїчне виконання військового обов’язку, мужність і рішучість, за звитягу, хоробрість і самопожертву які Ви демонструєте в боях з російським агресором. Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у Ваших надійних руках.

Бажаємо Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі, віри, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії та відваги у боротьбі за єдину, суверенну та незалежну Україну.

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора