A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Урок №41Гімнастика

Дата: 14.12.2020 08:48
Кількість переглядів: 134

Акробатика

 

Комбінації вправ для дівчаток

Два перекиди вперед і, випрямляючись, руки вгору; опустити в «міст»; лягти в стійку на лопатках; перекат уперед в упор присівши й стрибок прогинаючись ноги нарізно.

З упору присівши перекид назад; перекатом назад стійка на лопатках; перекатом уперед лягти, «міст»; махом лівої упор присів: й перекид уперед; стрибок угору прогинаючись, о. с.

 

Перекид уперед

Виконується з упору присівши, розгинаючи ноги, поставити руки впе­ред, нахилити голову, перевернутися, торкаючись лопатками, згрупува­тися, перекатом уперед прийти в упор присівши й підвестися (рис. 1).

Стійка на лопатках

Перекотившись назад і торкнувшись лопатками підлоги, упертися руками в поперек і випрямити тіло так, щоб тулуб і ноги були на одній прямій (рис. 2).

 

Перекат уперед упор присівши

Сидячи на підлозі в угрупуванні, м'яко перекотитися назад, торк­нутися підлоги лопатками, потилицею й, не затримуючись, перекотитися вперед.

В упорі присівши щільно згрупуватися і, втрачаючи рівновагу, пе­рекотитися назад до торкання підлоги лопатками й потилицею, а потім ви­конати перекат уперед у вихідне положення Повертатися в упор присівши енергійним рухом плечей і голови вперед, зберігаючи угрупування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора