A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема: Проведення презентацій в PowerPoint 2007

Дата: 23.12.2020 09:05
Кількість переглядів: 194

Тема уроку: Проведення презентацій в PowerPoint 2007

Опрацювати лекцію, зробити опорний конспект.

Presentation в PowerPoint 2007 створюється для певної мети. Демонстрація слайдів здійснюється для певної аудиторії. Наприклад, presentation на тему: "Дипломна робота бакалавра". Проведення або показ презентації можна виконати в режимах" Звичайний "і" Показ слайда ". У режимі" Показ слайда "slides відображаються на повному екрані, а в режимі" Звичайний "у вікні програми PowerPoint 2007 (мал. 1).

Фото без опису
Мал. 1

Зазвичай, в процесі підготовки створеної презентації до показу, виникає необхідність виконати перестановку slides і настройку демонстрації (задати додаткові параметри), а також приховати окремі slides для певної аудиторії, здійснити звукозапис мовного супроводу і настройку часу показу слайда. Інструменти для підготовки презентації до показу розміщені в групі "Налаштування" (мал. 2).

Фото без опису
Мал. 2

Крім того, після підготовки створеної презентації до показу, необхідно виконати: роздруківку слайдів для аудиторії (Кнопка "Office" / Друк), упакувати презентацію для запису на компакт-диск і записати її для зберігання і перегляду на інших ПК з ОС Windows.

Налаштування демонстрації в PowerPoint 2007. Мета настройки - встановити режими: управління користувачем / доповідачем, параметри показу і т.д.

Фото без опису
Мал. 3

Переміщення або приховування поточного слайда презентації. Переміщення слайдів найкраще виконувати в режимі "Сортувальник слайдів". Щоб приховати деяких слайдів (не будуть показані в повноекранному режимі), можна використовувати кнопку "Приховати слайд" в групі "Налаштування".

Показ слайдів в PowerPoint 2007. Показ слайдів можна виконувати в наступних режимах: "З початку", "З поточного слайда", "Довільний показ". Кнопки управління цих режимів розміщені на вкладці "Показ слайдів".

Використання інструментів проведення презентацій PowerPoint 2007. Для управління презентацією можна скористатися контекстним меню. Для виклику контекстного меню в процесі презентації клацніть правою кнопкою миші.

Фото без опису
Мал. 4

Для переходу до слайда, який вам необхідно показати безпосередньо за поточним, скористайтеся контекстним меню (рисунок. 5).

Фото без опису
Мал. 5

Для виходу з режиму показ презентації служить клавіша Esc.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора