A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Онлайн-конференція з інспектором сектору ювенальної превенції Волноваського відділу поліції Митько О.О. та здобувачами освіти Волноваського професійно-технічного училища на тему: «Розповсюдження та пропаганда наркотичних речовин».

Дата: 11.11.2021 14:36
Кількість переглядів: 136

Сьогодні, 11 листопада 2021 року, відбулась онлайн-конференція з інспектором сектору ювенальної превенції Волноваського відділу поліції Митько О.О. та здобувачами освіти Волноваського професійно-технічного училища. Тема зустрічі: «Розповсюдження та пропаганда наркотичних речовин».

Конференція була проведена з метою зменшення поширення заборонених речовин серед неповнолітніх та дорослих містян, і як наслідок - їх вживання.

Сьогодні наркодилери використовують вуличну пропаганду наркотиків, розписуючи стіні будинків та паркани електронними адресами магазинів з наркотичними та психотропними речовинами. Піділки залишають контактну інформацію, аби залучити до вживання наркотиків більше молоді.

Олександр Олегович розповів, що на Донеччині діє поліцейський Телеграм чат-бот «ДійПротиНаркотиків». За допомогою нього можливо анонімно залишити повідомлення про осіб, які причетні до наркозлочинів, також звернувся до здобувачів освіти із проханням не бути байдужими та повідомляти, якщо побачили написи із подібним змістом, а за можливості самостійно зафарбовувати рекламу наркотиків.

Приєднуйтесь до боротьби з наркоторгівлею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора