A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

«Срібна доба» російської поезії, розмаїття літературних напрямів, течій та шкіл у поезії. Трагічні долі митців цієї доби. Життєвий і творчий шлях російського поета Олександра Блока. Символізм його поезій. «Незнайома», «Весно, весно, без меж і без кра

Дата: 11.11.2020 09:38
Кількість переглядів: 241

Дата: 13. 11.2020

Тема: «Срібна доба» російської поезії, розмаїття літературних напрямів, течій та шкіл у поезії. Трагічні долі митців цієї доби. Життєвий і творчий шлях російського поета Олександра Блока. Символізм його поезій. «Незнайома», «Весно, весно, без меж і без краю…», «Скіфи».

Підручник: Зарубіжна література (рівень стандарту): підруч. для 10 кл. закладів загальн. середньої освіти/О.О. Ісаєва, Ж.В. Клименко, А.О. Мельник. – К:. УОВЦ «Оріон», 2018. – 240с.

https://pidruchnyk.com.ua/1256-zarubizhna-literatura-11-klas-nikolenko.html

Опрацювати тему: «Срібна доба» російської поезії, розмаїття літературних напрямів, течій та шкіл у поезії. Трагічні долі митців цієї доби. Життєвий і творчий шлях російського поета Олександра Блока. Символізм його поезій. «Незнайома», «Весно, весно, без меж і без краю…», «Скіфи» ( стор.93-98).

Виконати:  Опрацювати лекцію, переглянути відео з теми. Головні етапи розвитку «срібної доби» та її представників записати у зошити. Зробити аналіз однієї з поезій О. Блока на вибір.  

https://www.youtube.com/watch?v=oFmhlvxBuxg

https://www.youtube.com/watch?v=Ybw9NjZUemQ

 

Виконані завдання висилати на електонну адресу

olgazamaruy@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора