Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.
Дата: 03.06.2022 10:06
Кількість переглядів: 83
Тема: Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.
Підручник: Карп’юк О.Д. Англійська мова: Підручник для 11-го класу загальноосвітніх навчальних закладів. Рівень стандарту. – Тернопіль: Видавництво «Астон», 2013. – 296с.
https://pidruchnyk.com.ua/454-anglyska-mova-karpyuk-11-klas.html
Опрацювати тему: Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.
Виконати: Читати та перекладати текст на с. 102-104, ех 4, р.105, обрати будь-яку тему та підготувати усне висловлювання.
Виконані вправи висилати на електронну адресу