A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.

Дата: 03.06.2022 10:06
Кількість переглядів: 71

Тема: Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.

Підручник: Карп’юк О.Д. Англійська мова: Підручник для 11-го класу загальноосвітніх навчальних закладів. Рівень стандарту. – Тернопіль: Видавництво «Астон», 2013. – 296с.

https://pidruchnyk.com.ua/454-anglyska-mova-karpyuk-11-klas.html

Опрацювати тему: Типи закладів харчування та критерії їх оцінки. Контроль говоріння.

Виконати:  Читати та перекладати текст на с. 102-104, ех 4, р.105, обрати будь-яку тему та підготувати усне висловлювання.

Теми для говоріння

Виконані вправи висилати на електронну адресу

olgazamaruy@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора