A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема: Стиль оформлення діаграми.

Дата: 06.11.2020 10:10
Кількість переглядів: 136

Тема: Стиль оформлення діаграми.

Опрацювати лекцію, зробити опорний конспект.

Стиль оформлення діаграми визначається наступним чином:

1. У групі Стили диаграмм вкладки Работа с диаграммами/Конструктор натисніть на кнопку Дополнительные параметры галереї стилів.

2. Виберіть потрібний варіант оформлення діаграми. Незалежно від обраного стилю діаграми можна оформляти її окремі елементи. Для цього використовують елементи вкладки Работа с диаграммами/Формат.

Крім того, для установки параметрів оформлення елементів можна використовувати діалогові вікна. Для відображення вікна виділіть елемент діаграми і в групі Текущий фрагмент вкладки Работа с диаграммами/Формат і натисніть кнопку Формат виділеного елемента. Діалогові вікна для різних елементів має приблизно однаковий вид. У лівій частині вікна відображається список розділів (вкладок) вікна. У правій частині - елементи для настройки параметрів елемента.  При зміні параметрів в даному діалоговому вікні внесені зміни негайно застосовуються до вибраного елементу діаграми, що дозволяє оцінити результат зміни, не закриваючи діалогове вікно. Однак у зв'язку з негайним застосуванням змінених параметрів кнопка Отмена в цьому діалоговому вікні відсутня. Щоб видалити міни, необхідно натиснути кнопку Отменить на панелі швидкого доступу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора