A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Роман як жанр літератури, його формування і провідні ознаки. Різновиди роману ХІХ ст., національна своєрідність. Ф.Достоєвський «Злочин і кара». Значення Достоєвського для розвитку соціально-філософського і психологічного стану.

Дата: 10.03.2022 10:15
Кількість переглядів: 58

Тема: Роман як жанр літератури, його формування і провідні ознаки. Різновиди роману ХІХ ст., національна своєрідність. Ф.Достоєвський «Злочин і кара». Значення Достоєвського для розвитку соціально-філософського і психологічного стану.

Підручник: Зарубіжна література (рівень стандарту): підруч. для 10 кл. закладів загальн. середньої освіти/О.О. Ісаєва, Ж.В. Клименко, А.О. Мельник. – К:. УОВЦ «Оріон», 2018. – 240с.

http://https://pidruchnyk.com.ua/1143-zarubizhna-10-klas-isaeva-standart.html

Опрацювати тему: Роман як жанр літератури, його формування і провідні ознаки. Різновиди роману ХІХ ст., національна своєрідність. Ф.Достоєвський «Злочин і кара». Значення Достоєвського для розвитку соціально-філософського і психологічного стану (опрацювати лекційний матеріал стор. 119-123).

Виконати: Опрацювати лекційний матеріал, записати хронологічну таблицю життя та творчості Достоєвського, читати роман «Злочин і кара», переглянути експрес-урок.

https://www.youtube.com/watch?v=m8pEB2GwOxY

 

Виконані завдання висилати на електронну адресу

olgazamaruy@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора