A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема уроку: Макетування місцевої газети .

Дата: 25.04.2022 10:51
Кількість переглядів: 49

Тема уроку: Макетування місцевої газети .

Послідовність дій

1. Перевірити порядок на робочому місці, переконатись у відсутності видимих пошкоджень, впевнитись, що в моніторі не відбиваються вікна та інші потужні джерела світла.

2. Виконувати вправи для зняття втоми під час навчання

3. Пройти інструктаж  з ОП.

4. Вправи виконуються сидячи в зручній позі, хребет прямий, очі відкриті погляд – прямо, відвернувшись від комп’ютера.

5. На аркуші паперу схематично зобразіть макет вашої газети, яка буде складатися з чотирьох сторінок, вказавши: назву газети; мету або девіз; заголовки основних статей. Скористайтеся темами та статтями газети «Наше слово»

6. Оберіть верстку газети за зразком. Підберіть матеріал для статей та ілюстрацій для своєї газети. Матеріал збережіть в папці «Газета»

7. В публікації для друку (Publications for Print) виберіть публікацію для створення газети - Газета (Newsletters). Оформіть першу сторінку газети використовуючи матеріал, який ви підібрали.

8. Відкрийте публікацію під назвою своєї газети та оформіть другу сторінку газети використовуючи матеріал, який ви підібрати для роботи над газетою

9. Відкрийте публікацію під назвою своєї газети та оформіть третю сторінку газети використовуючи матеріал, який ви підібрати для роботи над газетою

10. Відкрийте публікацію під назвою своєї газети та оформіть четверту сторінку газети використовуючи матеріал, який ви підібрати для роботи над газетою. Підготуйте газету до друку, та надрукуйте перший екземпляр.

11. Надішліть виконану роботу майстру виробничого навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора