A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема: Запуск програми MS Excel 2007.

Дата: 15.10.2020 10:51
Кількість переглядів: 245

Тема Уроку: "Запуск програми MS Excel 2007".

Зробити конспект.

Відкрити програму можна різними способами, наприклад, через однойменний пункт меню кнопки ПускWindows.

Натиснути кнопку Пуск на панелі завдань Windows. Вибрати команду Все програми в меню Пуск, яка виводить підлегле меню (підменю). Вибрати рядок в списку підменю Програми (зазвичай в групі Microsoft Office). Після запуску MS Excel на екрані дисплея з'явиться вид Робочого вікна програми MS Excel з відкритою порожній Робочої книгою Книга 1.

У вікні MS Excel  містяться наступні основні елементи, які відносяться до її інтерфейсу.

- Рядок заголовка, в якому відображається ім'я програми і файлу відкритої Робочої книги. Справа в рядку заголовка знаходяться кнопки управління вікном програми MS Excel: Згорнути, Згорнути у вікно (Розгорнути) і Закрити.

- Кнопка Office, яка відкриває меню для виконання основних дій з файлом робочої Книги (Створити, Відкрити, Зберегти, Зберегти як і ін.), а також список останніх файлів, з якими працював користувач.

- Панель швидкого доступу, яка містить кнопки для виконання часто використовуваних команд (Створити, Відкрити, Зберегти та ін.), список яких можна доповнити за допомогою кнопки із стрілкою, спрямованою вниз.

- Стрічка - елемент інтерфейсу, що містить елементи управління (кнопки, команди, параметри, галереї стилів, палітри та ін.), які зібрані в тематичних вкладках (основних і контекстних).

- Рядок формул, в якому відображається адреса елементу таблиці (чи діапазону осередків), значення або вираження, яке міститься в осередку.

- Робоча область, в якій відображаються Робочі листи відкритої книги .

У верхній частині і по лівому краю робочої області розташовані ряди заголовків рядків і стовпців електронної таблиці.

У правій частині і внизу розташовані смуги прокрутки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора