A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища прийняли участь у офіційному відкритті Цифрової лабораторії (або FabLab) у Маріуполі.

Дата: 16.03.2021 11:07
Кількість переглядів: 250

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища прийняли участь у офіційному відкритті Цифрової лабораторії (або FabLab), яка створена на базі Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol , що відбулась 10 березня 2021 року у Маріуполі.

Ініціатором та організатором відкриття є Відокремлений підрозділ Фонду "Terre des hommes" в Україні, що діє в рамках проєкта: “Цифрове прототипування для професійної освіти” що відбувається за ініциативою DAI Global, LLC за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”.

Метою заходу є висвітлення інноваційних способів охоплення молодих людей, які цікавляться технологіями та створення місця зустрічі для молоді для обміну ідеями, навичками та досвідом. Крім того FabLab як вагома складова проєкту “Цифрове прототипування для професійної освіти” залучає студентів системи професійної освіти до навчання, співпраці та отримання навичок які враховують європейські тренди на локальному ринку праці і сприятимуть працевлаштуванню молоді. Дякуємо за запрощення та сподіваємось, що створена цифрова лабораторія стане відкритим простором для студентів, школярів та інших зацікавлених осіб з Донецької області. В цьому інноваційному середовищі діти та молодь зможуть працювати разом, розвивати свої навички та матеріалізувати свої власні ідеї практично в будь-якій сфері - від освіти до мистецтва та науки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора