A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Осип Турянський. Коротко про письменника. Історичний матеріал Першої світової війни як предмет художнього узагальнення у творі «Поза межами болю». Поема у прозі, що хвилює, єднає людські серця, звільняє і просвітлює душу.

Дата: 10.11.2020 11:23
Кількість переглядів: 1103

Дата: 11.11.2020

Тема: Осип Турянський. Коротко про письменника. Історичний матеріал Першої світової війни як предмет художнього узагальнення у творі «Поза межами болю». Поема у прозі, що хвилює, єднає людські серця, звільняє і просвітлює душу.

Підручник: Українська література (рівень стандарту): підручник для 11 кл. закл. загальн. середн. освіти/ О. Авраменко. – К.: Грамота, 2019. – 256 с.

https://pidruchnyk.com.ua/1237-ukrliteratura-avramenko-11klas.html 

Опрацювати тему: Осип Турянський. Коротко про письменника. Історичний матеріал Першої світової війни як предмет художнього узагальнення у творі «Поза межами болю». Поема у прозі, що хвилює, єднає людські серця, звільняє і просвітлює душу (стор. 140-144).

https://www.youtube.com/watch?v=x1NxQJUP0EA&t=172s

 

Виконати:  Опрацювати лекцію, переглянути відео-урок з  теми, відповісти письмово на питання:  Чому творчість Турянського багато років в Україні була невідомою? Поясніть чому повість-поема «Поза межами болю» за родовою ознакою – ліро-епічний твір. Що в ній - ліричне, а що – епічне?

Виконані завдання  висилати на електронну адресу

http://olgazamaruy@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора