A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Онлайн-заходи за допомогою сервісу Zoom, які були спрямовані на розкриття інформації щодо можливостей професійної (професійно-технічної) освіти, підвищення престижу робочих професій, в межах Всеукраїнського тижня ПТО.

Дата: 26.11.2021 13:01
Кількість переглядів: 165

В межах Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти, за підтримки Волноваський районний центр зайнятості з 23 по 25 листопада 2021 року, відбулися онлайн-заходи за допомогою сервісу Zoom, які були спрямовані на розкриття інформації щодо можливостей професійної (професійно-технічної) освіти, її важливості для економіки України, підвищення престижу робочих професій. Наш заклад представляв заступник директора з НВР Сергій Володимирович Шатіло. Після проведеної відео презентації, Сергій Володимирович ознайомив випускників Мирненської, Ольгинської, Хлібодарівської громади із сучасними робітничими професіями, що користуються попитом на ринку праці, презентував особливості освітньої діяльності навчального закладу, розповів школярам про матеріально-технічну базу, та про можливості, які відкриваються перед учнями. Також запросив всіх присутніх на День відкритих дверей, який відбудеться 13 травня 2022 року у Волноваському професійно-технічному училищі.

Маємо надію, що інформація, яку школярі отримали під час заходу, допоможе їм зробити свій вибір професійної діяльності, яка стане запорукою успішного та цікавого життя.

#ВсеукраїнськийТижденьПрофтехосвіти

#тижденьпрофтехосвіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора