A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Роман «Майстер і Маргарита» як роман-лабіринт із складною філософською проблематикою. Культурні та літературні джерела твору. Взаємодія 3-х світів у творі: світ радянської дійсності, біблійної давнини та фантастичної «дияволіади».

Дата: 28.10.2020 13:17
Кількість переглядів: 692

Дата: 06.11.2020

Тема:  Роман «Майстер і Маргарита» як роман-лабіринт із складною філософською проблематикою. Культурні та літературні джерела твору. Взаємодія 3-х світів у творі: світ радянської дійсності, біблійної давнини та фантастичної «дияволіади».

Підручник: Зарубіжна література (рівень стандарту): підруч. Для 11 кл. закл. загальн. Серед. Освіти/ Ольга Ніколенко, Людмила ковальова, Людмила Юлдашева, Дмитро Лебідь, Катерина Ніколенко. – К.: Грамота, 2019. – 192с.

https://pidruchnyk.com.ua/1256-zarubizhna-literatura-11-klas-nikolenko.html

 Опрацювати тему: Роман «Майстер і Маргарита» як роман-лабіринт із складною філософською проблематикою. Культурні та літературні джерела твору. Взаємодія 3-х світів у творі: світ радянської дійсності, біблійної давнини та фантастичної «дияволіади» (стор. 52-54).

Роман "Майстер та Маргарита" особливості композиції твору.

Виконати: Опрацювати лекційний матеріал, зробити конспект, читати роман «Майстер і Маргарита», звернути увагу на ваємодію 3-х світів у романі, вміти охарактеризовувати кожен з них.

Виконані завдання висилати на електронну адресу

http://olgazamaruy@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора