A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема уроку 5.28: «Послуги сторонніх організацій та інші документи»

Дата: 27.05.2022 14:01
Кількість переглядів: 65

Тема 5. Автоматизована обробка облікової інформації за допомогою програм «1С: Підприємство» .

Тема уроку 5.28: «Послуги сторонніх організацій та інші документи»

Конспект лекції

Для реєстрації послуг, наданих підприємству, ухвалений кілька документів:

? Документ Надходження товарів і послуг з операцією Покупка, комісія. При цьому в документі заповнюється закладка «Послуги». При проведенні документа буде формуватися бухгалтерська проводка, в дебеті який буде проставлений рахунок витрат, зазначений на закладці «Послуги», а в кредиті – рахунок розрахунків з постачальником;

? Документ Надходження дод. витрат. Цим документом оформляється надходження послуг, вартість яких повинна бути включена у вартість надійшли раніше ТМЦ. При проведенні документа буде сформована бухгалтерська проводка, в якій за дебетом буде вказаний рахунок обліку надійшли ТМЦ, а по кредиту буде вказаний рахунок взаєморозрахунків з постачальниками;

? Документ Авансовий звіт. У цьому документі потрібно буде заповнити закладку «Інше». У бухгалтерському обліку буде сформована проводка, в якій по кредиту буде рахунок розрахунків з підзвітними особами, а по дебету – рахунок, вказаний користувачем на цій закладці.

При реєстрації послуг документами Надходження товарів і послуг і Надходження дод. витрат, оплата послуг оформляється платіжними документами, описаними вище. Відповідний платіжний документ може бути виписаний на підставі зазначених документів реєстрації послуг.

Документ Авансовий звіт реєструє оплату за отримані послуги підзвітною особою, причому в документі має бути заповнена закладка «Оплата».

Послуги переробки (випуску продукції стороннім переробником) відображаються документом Надходження з переробки. Документ розглядається в розділі Надходження продукції з переробки.

  1. Ознайомитись з лекцією
  2. Зробити опорний конспект
  3. Фото конспекту відправити на пошту ( Galitskaya_Taxa1994@ukr.net)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора