A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема уроку 5.59 : «Звіти по проводкам, регламентовані звіти»

Дата: 11.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 126

Тема 5. Автоматизована обробка облікової інформації за допомогою програм «1С: Підприємство» .

Тема уроку 5.59 : «Звіти по проводкам, регламентовані звіти»

План лекції

1. Звіти по проводкам.

2. Регламентовані звіти.

1. Звіти по проводкам.

У цей звіт виводяться відомості з проводок, відібраних за заданими критеріями. При використанні параметрів за замовчуванням до звіту будуть виведений список проводок, і, на відміну від журналу проводок, цей список можна буде роздрукувати на папері. У формі налаштування звіту можна вказати критерії, за якими дані проводок повинні виводитися в звіт: рахунок дебету, рахунки кредиту, валюта, документ, фрагмент тексту, який повинен бути в змісті операції або найменування субконто.

Для первинного формування даного звіту слід скористатися меню «Звіти» – «Звіт по проводках».

2. Регламентовані звіти.

Для роботи з регламентованими звітами призначена спеціальна обробка Регламентована та фінансова звітність (меню «Звіти» – «Регламентовані звіти» – «Регламентовані звіти вбудовані»).

Форма обробки Регламентована звітність складається з двох основних частин. У лівій частині форми відображається список видів регламентованих звітів. У правої частині форми розташовані журнал звітів і журнал вивантажених форм звітності в електронному вигляді. Переключення між журналами виконується вибором відповідної закладки.

Звіти в журналі звітів можна фільтрувати за різними критеріями: за видами регламентованих звітів, за організації, від імені якої складено звіт, по звітному періоду і ін. Відбори за різними критеріями можна встановлювати як незалежно один від одного, так і одночасно. При одночасному встановленні декількох відборів результатом є список звітів, що задовольняє відразу всім встановленим критеріям відбору.

Установка відбору по виду звітів виконується за допомогою пра­порців, розташованих ліворуч від найменувань груп і видів форм звітності в списку звітів. Прапорці можна встановлювати і знімати в довільному порядку. Для установки прапорців відразу у всіх зві­тів списку служить кнопка (Відмітити всі) над списком звітів.

Для установки відбору з організації необхідно вибрати назву організації в полі Організація під журналом звітів.

Для установки відбору по звітному періоду необхідно установити прапорець Період і вибрати потрібний період.

 

1) Ознайомитись с лекцією

2) Зробити опорний конспект


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора