A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

«Ми не маємо права забути»

Дата: 26.11.2021 15:10
Кількість переглядів: 170

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок в історії України були голодомори 1921-1923рр.,1932-1933 р.р. та 1946-1947 рр.

«Ми не маємо права забути» – саме під таким гаслом, з метою вшанування пам’яті жертв голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій, відбулися пам’ятні заходи у Волноваському професійно-технічному училищі.

В групах пройшли години пам’яті і скорботи «Голодомор – біль душі і пам’ять серця», «Чорний біль України», «Голодомор в Україні: говоримо сьогодні, пам’ятаємо завжди». Учні читали вірші, спогади очевидців тієї страшної трагедії, переглянули відеоролики .У бібліотеці організована виставка фотоматеріалів та публіцистичної літератури «І пам’яті свіча не згасне…».

Голодні лихоліття голодоморів – не просто історична минувшина, а незагойна фізична і духовна рана українського народу, яка пекучим болем пронизує пам’ять багатьох поколінь. Наша пам’ять про Голодомор – запорука неповторення злочину.

#Голодомор #КолосокПям'яті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора