A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища виявили бажання привітати військовослужбовців, які охороняють нашу свободу на Сході України.

Дата: 17.12.2021 15:29
Кількість переглядів: 175

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища виявили бажання привітати військовослужбовців, які охороняють нашу свободу на Сході України. Діти та викладачі власноруч збирали різдвяні пакунки з подарунками, солодощами для військових та виявили бажання вручити ці пакунки особисто на урочистій зустрічі з бійцями. Святковий захід відбувся напередодні свята Дня Святого Миколая - 17 грудня 2021 року в стінах нашого навчального закладу.

Зараз особливий період Новорічно-Різдвяних свят, коли і діти, і дорослі очікують дива та подарунків. І дуже приємним є те, що наші здобувачі освіти організувалися, щоб допомогти військовим в Україні. Адже українці - це одна родина, об’єднана одними цінностями, прагненнями і ідеалами. Українці проявляють найкращі риси, коли допомагають одні одним - своїм братам і сестрам українцям. Завдяки цій акції ми вкотре пригадуємо собі, що у ці зимові дні, коли ми колядуємо і радіємо, нашу свободу охороняють наші бійці на Сході. Наші воїни стоять на охороні добра, любові, правди і життя. Дякуємо за їх щоденний подвиг. Молимось за них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора