A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Тема уроку 5.58 : «Аналіз рахунку, карта субконто»

Дата: 24.05.2022 18:45
Кількість переглядів: 61

Тема 5. Автоматизована обробка облікової інформації за допомогою програм «1С: Підприємство» 

Тема уроку 5.58 : «Аналіз рахунку, карта субконто»

План лекції

1. Аналіз рахунку

2. Карта субконто

1. Аналіз рахунку

Звіт Аналіз рахунку відображає обороти між вибраним рахунком і всіма іншими рахунками за певний період, а також залишки по вибраному рахунку на початок і на кінець періоду. За змістом виведеної інформації даний звіт схожий на звіт Обороти рахунку, відмінність полягає, головним чином, у формі подання.

Як і в звіті Обороти рахунку, у звіті Аналіз рахунку дані можуть виводитися з додатковою розбивкою за періодами часу.

Сформований звіт представляє собою таблицю, в рядках якої наведено номери кореспондуючих рахунків і обороти в їх дебет і кредит (відповідно з кредиту і дебету вибраного рахунка), а також проміжні підсумки в розрізі встановленої періодичності.

У налаштуваннях звіту Аналіз рахунку можна встановити ознаку виведення розгорнутого сальдо для вибраного рахунку. При цьому розгорнуте сальдо розраховується для кожного рівня угруповання і по рахунку в цілому.

Для формування даного звіту можна скористатися меню «Звіти» – «Аналіз рахунку», або викликати його з попередньо сформованого звіту Оборотно-сальдова відомість.

2. Карта субконто

Звіт Картка субконто представляє собою стандартний звіт з деталізацією до проводки. Сформований звіт представляє собою впорядковану по датах вибірку інформації про проводки, які відносяться до обраного періоду часу і в яких був використаний вибраний вид субконто або значення субконто.

Звіт виводиться у вигляді таблиці, кожен рядок якої відповідає одній проводці. За своєю структурою звіт аналогічний звіту Картка рахунку.

У таблиці виводиться підсумкова інформація: початковий залишок по вибраному рахунку, а також кінцевий залишок і підсумкові обороти.

Установки звіту дозволяють задати висновок проміжних підсумків у розрізі обраної періодичності: по днях, тижнях і т.д.

Для формування даного звіту можна скористатися меню «Звіти» – «Картка субконто».

2.1 Аналіз субконто

Звіт Аналіз субконто показує початкове і кінцеве сальдо, а також обороти за період за рахунками, які мають обраний вид субконто і вибране значення субконто (якщо значення було обрано).

Для кожного значення субконто передбачається деталізація за рахунками. Панель настройки звіту дозволяє задати виведення кількості, податкових призначень і валют, додаткову деталізацію за субрахунками, валютні та податкові суми.

1) Ознайомитись с лекцією

2) Зробити опорний конспект


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора