A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

В рамках міжнародної акції «16 днів проти насилля»

Дата: 05.12.2023 21:55
Кількість переглядів: 23

 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом/ВІЛ.

 Жити з ВІЛ особливо непросто, коли ти підліток. 
   Адже бувають моменти, коли ти плачеш через те, що нікому не можеш розповісти про статус, а якщо й наважишся – то переживаєш, що тебе можуть уникати або тикати пальцем. 

   У підлітковому віці це відчувається особливо гостро.  Підтримка – одна з базових потреб у житті кожного з нас.
  Групи підтримки для ВІЛ-позитивних підлітків – це місце, де допомагають підліткам впоратися з проблемами й долати страх бути неприйнятими, «не такими». 

 Благодійна організація Teenergizer та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) рoзпoчали спільний проєкт, що має на меті надати 50 000 безкoштoвних психoлoгічних онлайн-кoнсультацій підліткам та мoлoді з усієї України.

   Усі консультації є індивідуальними та надаються онлайн через чат на сайті https://teenergizer.org/, телефоном чи через чат у зручному для клієнта месенджері.

 Онлайн-консультації Teenergizer – початок вирішення твоїх проблем. Тут ти можеш отримати професійну допомогу від психологів та рівних консультантів без осуду й непотрібних порад.
Якщо тебе щось турбує, неважливо що – перший секс, булінг або, можливо, ти тільки дізнався про свій ВІЛ-позитивний статус та потребуєш підтримки – пиши.

Teenergizer на зв’язку!
 Пам’ятай, це безкоштовно й анонімно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора