A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

18 жовтня ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Дата: 18.10.2023 22:30
Кількість переглядів: 23

         18 жовтня світова спільнота відзначає ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ започаткований Європарламентом у 2007 році, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

       Торгівля людьми – це серйозна проблема у мирний час, а наслідки збройного конфлікту створюють найбільш сприятливі умови для торгівлі та експлуатації не тільки дорослих, а і дітей, що на сьогодні займає одне з найважливіших місць у проблематиці світової спільноти.

       Кожна дитина, яка постраждала від торгівлі людьми, має різний досвід і може переживати безліч форм віктимізації. Немає одного універсального портрета постраждалої дитини, адже кожна дитина є унікальною, а тому її реакція на стрес також може мати різний вигляд.

        Проте є низка вагомих ознак, що допоможуть ідентифікувати здобувачів освіти, які перебувають на етапі вербування чи вже мають негативний досвід, пов’язаний з експлуатацією чи іншими формами прояву насильства щодо дитини.

"ВАША ОБІЗНАНІСТЬ — ВАША БЕЗПЕКА!

ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ"

Основні правила, яких важливо дотримуватись, щоб не потрапити в ситуацію торгівлі людьми, трудової та сексуальної експлуатації

Ваша обізнаність - Ваша безпека. Як не стати жертвою торгівлі людьми.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора