A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

 Німецьке Просвітництво та його вплив на розвиток Європи. Йоганн Вольфганг Гете «Фауст». Віхи життя та значення діяльності Гете для світової культури. Історія створення трагедії «Фауст». Особливості композиції.

Дата: 02.06.2022 10:50
Кількість переглядів: 673

Тема:  Німецьке Просвітництво та його вплив на розвиток Європи. Йоганн Вольфганг Гете «Фауст». Віхи життя та значення діяльності Гете для світової культури. Історія створення трагедії «Фауст». Особливості композиції.

Підручник:Ісаєва О.О. Зарубіжна література (рівень стандарту): підруч. для 10 кл. закладів загальн. середньої освіти/О.О. Ісаєва, Ж.В. Клименко, А.О. Мельник. – К:. УОВЦ «Оріон», 2018. – 240с.

https://pidruchnyk.com.ua/1256-zarubizhna-literatura-11-klas-nikolenko.html

Опрацювати тему: Німецьке Просвітництво та його вплив на розвиток Європи. Йоганн Вольфганг Гете «Фауст». Віхи життя та значення діяльності Гете для світової культури. Історія створення трагедії «Фауст». Особливості композиції.  (опрацювати лекційний матеріал, стор.16-18).

Виконати: Опрацювати лекційний матеріал, скласти хронологічну таблицю життя та творчості Вольфганта Гете, переглянути відео з теми, почати читати трагедію «Фауст».

https://www.youtube.com/watch?v=eB8JPD5rGVI

Виконані завдання висилати на електронну адресу

olgazamaruy@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора