A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

День міста Волноваха

12 вересня 2020 року мешканці міста Волноваха відзначали День Міста. До цього свята на центральній площі були організовані розважальні майданчики для маленьких мешканців міста.

14:41 14.09.2020

День скорботи та пам’яті жертв депортації кримських татар

18 травня в  Україні відзначають День скорботи та пам’яті жертв депортації кримських татар і 76-ту  річницю з Дня депортації – пам’ять про злочинні акції, здійснені радянськими каральними органами у 1944 році, які привели до масових людських жертв та завдали непоправної шкоди кримськотатарському народу, трагічним чином вплинули на його історичний шлях.

14:09 18.05.2020

Онлайн-урок «Уроки Другої світової війни»

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, 75-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, та з  метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, внеску українського народу у перемогу, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, а також виховання  почуття патріотизму, шанобливого ставлення до старшого покоління, розширення знань з історії Другої світової війни пропонуємо приєднатися до онлайн-уроку «Уроки Другої світової війни».

14:24 07.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора