A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

8 вересня - Міжнародний день грамотності.

Грамотність – це один із критеріїв, який відрізняє прогресивне суспільство від примітивного. Міжнародним днем грамотності Організацією Об'єднаних Націй прийнято вважати 8 вересня. Мабуть, недаремно це свято припадає на початок навчального року, коли кожен має можливість старанно, наполегливо вчитися і бути вдячним за шанс стати грамотною, високоосвіченою людиною! Не зупиняйтесь удосконалювати свої знання та здобувайте омріяну професію разом з нами за посиланням: https://forms.gle/DH9GgWx3Rav5FGoRA

08:50 08.09.2021

"30 років Незалежності України. Ти у мене єдина."

"30 років Незалежності України. Ти у мене єдина." Саме таку назву мав 1 урок в стінах Волноваського професійно-технічного училища, який відбувся 1 вересня у День знань. Метою цього уроку було: поглибити знання учнів про Україну, виховати любов до рідного краю, дбайливе ставлення до Батьківщини, ознайомити учнів з основними історичними етапами становлення державності України; формувати національну свідомість, ціннісне ставлення до держави, суспільства; виховати патріотизм, почуття гордості за приналежність до української нації та особистої відповідальності за долю своєї держави й народу, власного внеску в процеси державотворення.

15:17 02.09.2021

День Знань, День першого дзвоника нового навчального року у Волноваському професійно-технічному училищі.

Ось і закінчилося веселе літо, знову завітала до нас осінь. А разом з нею і наше традиційне свято – День Знань, День першого дзвоника нового навчального року. Сьогодні першовересень зібрав на святкову лінійку педагогів, здобувачів освіти, батьків, гостей Волноваського професійно-технічного училища.

15:22 01.09.2021

З Днем молоді!

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.

13:40 27.06.2021

"Знайдемо роботу разом!"

08 червня 2021 року, з ініціативи Волноваський районний центр зайнятості, пройшов загальнообласний захід для молоді "Знайдемо роботу разом!" за участю роботодавців, підприємців, випускників учбових закладів.

15:09 08.06.2021

По результатам обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості, а також обласній виставці-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна.Techno-UA» учасники від Волноваського професійно-технічного училища п

По результатам обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості, а також обласній виставці-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна.Techno-UA» учасники від Волноваського професійно-технічного училища потрапили у трійку лідерів.

09:13 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора