A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

13 жовтня 2021 року у Волноваському професійно-технічному училищі було проведено святковий захід «Козацькі розваги», традиційно приурочений Дню захисника України та Дню Українського козацтва.

13 жовтня 2021 року у Волноваському професійно-технічному училищі було проведено святковий захід «Козацькі розваги», традиційно приурочений Дню захисника України та Дню українського козацтва.

15:15 13.10.2021

07 жовтня 2021 року у Волноваському професійно-технічному училищі був проведений конкурс на зайняття посади директора Волноваського професійно-технічного училища.

07 жовтня 2021 року у Волноваському професійно-технічному училищі був проведений конкурс на зайняття посади директора Волноваського професійно-технічного училища.

11:12 08.10.2021

Шановні освітяни вітаємо вас з Днем працівників освіти!

З нагоди Дня працівника освіти ми хочемо скласти найкращі побажання керівництву, вчителям та педагогам, а також усім працівникам освіти. Робота з дітьми та молоддю – це важка праця, від якої залежить наше майбутнє. Діти та підлітки потребують майстрів освіти: авторитетів любові та правди, авторитетів благородних сердець та мудрих розумів, які, крім ґрунтовних та надійних знань, навчатимуть відкритості та доброти до інших людей. Це надзвичайно важке і відповідальне завдання. Ось чому ми бажаємо Вам багато сил, щоб Ви могли виконати цю місію найкращим чином. Ми сподіваємось, що зусилля та відданість принесуть учням повагу та особисте задоволення. Нехай кожен день світить радістю. Зі святом!

11:08 03.10.2021

Інспектором ювенальної превенції Волноваського РВП Митько Олександром Олеговичем для здобувачів освіти проведена профілактична бесіда щодо запобігання адміністративних правопорушень.

28 вересня 2021 року до Волноваського професійно-технічного училища завітав інспектор ювенальної превенції Волноваського районного відділу поліції Митько Олександр Олегович з профілактичною бесідою щодо запобігання адміністративних правопорушень.

15:04 28.09.2021

Колектив та здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища долучилися до міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», метою якої є привернення уваги суспільства до наявних проблем у сфері охорони довкілля.

Щорічно у третю суботу вересня мільйони активістів з-понад 180 країн світу виходять на масштабне планетарне прибирання. Колектив та здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища долучилися до міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», метою якої є привернення уваги суспільства до наявних проблем у сфері охорони довкілля.

08:56 18.09.2021

Дня міста Волноваха! Волновасі - 140 років.

Шановні друзі! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня міста Волноваха! Волновасі 140 років — серйозна дата, але разом з цим наше місто таке молоде, яскраве и розкішне! Також сьогодні ми згадуємо тих, хто 78 років тому звільняв наше місто від фашистської навали. Дякуємо всім захисникам, які й зараз роблять все можливе та неможливе, щоб небо над Волновахою було мирне і чисте! Бажаємо всім мешканцям нашого міста любові, злагоди, миру, найпрекрасніших моментів життя у нашому рідному місті! Зі святом!

08:55 11.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора