A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

21 листопада - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ.

       21 листопада відзначають знакове для українців державне свято - День Гідності та Свободи. Воно було встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня Помаранчевої революції 2014 року та Революції Гідності 2013 року. Це свято було встановлено з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доблесні події в Україні початку ХХІ століття, а також відання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та в листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

12:58 21.11.2022

Найбільший скарб для людини – це мова!

Найбільший скарб для людини – це мова! Із покоління в покоління, в часи розпаду та піднесення, наші предки передавали нам скарб – рідну мову. Народ плекав її у піснях, легендах, переказах і передавав від роду до роду, щоб не загинула. Для нас рідна мова – це не тільки дорога спадщина, яка об’єднує в собі народну мудрість. Це наша гордість, бо все, що створено нею, увійшло в скарбницю загальнолюдської культури.

14:38 10.11.2022

І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проведено у Волноваському ПТУ.

4 листопада 2022 був проведений І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

17:30 04.11.2022

Благодійна акцію “Смілива гривня”

      З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн.

19:03 15.09.2022

Вітаємо з Днем знань!

Вітаємо з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується хоч навіть і маленькою, та перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають перед Вами нові двері до мрій, інтересів та рекордів.

09:11 01.09.2022

З Днем Незалежності України!

Шановні друзі! Сьогодні надзвичайний для нашої Країни день - День Незалажності! З кожним роком поглиблюється усвідомлення важливості цієї дати для нас та наших нащадків. За ці роки було багато зроблено, змінено, досягнуто. Саме українці показали світові як потрібно боротись за свої права і свободу. Незалежність для нас не пустий звук. Восьмий рік триває війна. Війна за збереження наших кордонів, за можливість бути українцем. Пам'ятаймо тих, хто здобув вічне життя в боях! Шануймо тих, хто і зараз відзначає це свято в окопах! Важливо, щоб кожен з нас на своєму місці робив все можливе для розвитку України. Ми є сьогодення нашої Держави, її сила і воля! Віримо в мирне і заможне майбутнє! Любимо тебе, рідна Земле! Зі святом, УКРАЇНО!!!

08:00 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора