A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

"Разом для найкращого Інтернету"

Сьогодні, 08 лютого 2022 року відбулась онлайн-конференція зі здобувачами освіти Волноваського професійно-технічного училища до Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом "Разом для найкращого Інтернету".

16:12 08.02.2022

З Днем Соборності України!

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

14:43 22.01.2022

Бесіду щодо наслідків вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів та тютюнопаління серед неповнолітніх, а також про згубний вплив наркотиків на молодь.

Сьогодні, 19 січня 2022 року, відбулась зустріч здобувачів освіти Волноваського професійно-технічного училища з інспектором ювенальної превенції відділу превенції Волноваського РВП ГУ НП в Донецькій області Митько Олександром Олеговичем, який провів бесіду щодо наслідків вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів та тютюнопаління серед неповнолітніх, а також про згубний вплив наркотиків на молодь. Інспектор провів роз’яснювальну роботу серед здобувачів освіти, спрямовану на недопущення фактів вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Дітям були доведені норми чинного Кримінального Кодексу України за яким передбачено відповідальність. Також хлопцям та дівчатам розповіли про види наркотичних засобів та психотропних речовин, способи їх маскування, шкідливість наслідків, що настають від їх вживання. Після закінчення зустрічі всі присутні змогли задати питання правоохоронцю, на які отримали змістовні відповіді.

14:49 19.01.2022

Поетапна Державна кваліфікаційна атестація з кваліфікації: «Офісний службовець (бухгалтерія)» та "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)".

30 грудня 2021 року у Волноваському професійно-технічному училищі відбулась поетапна Державна кваліфікаційна атестація з кваліфікації: «Офісний службовець (бухгалтерія)» та "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)".

09:12 31.12.2021

Захід для здобувачів освіти Волноваського професійно-технічного училища з оформлення Новорічних плакатів.

28 грудня 2021 року відбувся урочистий Новорічний захід для здобувачів освіти Волноваського професійно-технічного училища. Протягом останнього тижня цього року всі групи училища прийняли активну участь в оформленні Новорічних плакатів.

15:01 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора