A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища виявили бажання привітати військовослужбовців, які охороняють нашу свободу на Сході України.

Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища виявили бажання привітати військовослужбовців, які охороняють нашу свободу на Сході України. Діти та викладачі власноруч збирали різдвяні пакунки з подарунками, солодощами для військових та виявили бажання вручити ці пакунки особисто на урочистій зустрічі з бійцями. Святковий захід відбувся напередодні свята Дня Святого Миколая - 17 грудня 2021 року в стінах нашого навчального закладу.

15:29 17.12.2021

Ювенальний прокурор Волноваської окружної прокуратури Карпова Тетяна Тарасівна провела бесіду із здобувачами освіти з питань правознавства.

15 грудня 2021 року у стінах Волноваського професійно-технічного училища ювенальний прокурор Волноваської окружної прокуратури Карпова Тетяна Тарасівна провела бесіду із здобувачами освіти з питань правознавства.

14:17 15.12.2021

Конкурс «Новорічна креативна ялинка».

До Новорічних та Різдвяних свят у стінах Волноваського професійно-технічного училища з 1 по 10 грудня 2021 року було проведено конкурс «Новорічна креативна ялинка». До конкурсу долучилися здобувачі освіти усіх груп нашого закладу. Мета конкурсу - проявити свою фантазію й виготовити новорічну красуню з будь-яких підручних матеріалів. Головне завдання, щоб ялинка була оригінальною, а найкращі креативні ялинки приймуть участь в онлайн-конкурсі «Новорічна креативна ялинка» який проведе КЗ «Донецький Палац молоді «Юність» з 14 грудня до 19 грудня 2021 року на офіційній сторінці сайту. Дякуємо всім учасникам цього заходу, Ви молодці!

16:12 10.12.2021

З Днем Збройних Сил України!

Здобувачі освіти та працівники Волноваського професійно-технічного училища щиро вітають українських воїнів з Днем Збройних сил України! Дорогі наші захисники! Сміливі і мужні, сильні і спритні, розумні і кмітливі, ніжні і добрі, люблячі і турботливі! Завдяки Вам Україна сьогодні залишається незалежною державою, тому в цей день прийміть найщиріші побажання: миру, злагоди, душевного спокою, добробуту та затишку у Ваших оселях, здоров'я, щастя, наснаги та мирних здобутків у повсякденному житті!

09:08 06.12.2021

«Ми не маємо права забути»

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок в історії України були голодомори 1921-1923рр.,1932-1933 р.р. та 1946-1947 рр.

15:10 26.11.2021

Онлайн-заходи за допомогою сервісу Zoom, які були спрямовані на розкриття інформації щодо можливостей професійної (професійно-технічної) освіти, підвищення престижу робочих професій, в межах Всеукраїнського тижня ПТО.

В межах Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти, за підтримки Волноваський районний центр зайнятості з 23 по 25 листопада 2021 року, відбулися онлайн-заходи за допомогою сервісу Zoom, які були спрямовані на розкриття інформації щодо можливостей професійної (професійно-технічної) освіти, її важливості для економіки України, підвищення престижу робочих професій. Наш заклад представляв заступник директора з НВР Сергій Володимирович Шатіло. Після проведеної відео презентації, Сергій Володимирович ознайомив випускників Мирненської, Ольгинської, Хлібодарівської громади із сучасними робітничими професіями, що користуються попитом на ринку праці, презентував особливості освітньої діяльності навчального закладу, розповів школярам про матеріально-технічну базу, та про можливості, які відкриваються перед учнями. Також запросив всіх присутніх на День відкритих дверей, який відбудеться 13 травня 2022 року у Волноваському професійно-технічному училищі.

13:01 26.11.2021

"Професії в секторі енергоефективності – тренд сьогодні і на майбутнє!"

Сьогодні, 24 листопада, о 10:00 відбулась онлайн-вікторина на національному рівні «Професії в секторі енергоефективності – тренд сьогодні і на майбутнє!» в межах Всеукраїнського тижня професійної освіти. До участі у конкурсній частині заходу запрошувались команди з кожного закладу професійної (професійно-технічної) освіти у складі двох здобувачів освіти. Конкурсна частина заходу проходила у форматі «quiz» (вікторина). Здобувачі освіти Волноваського професійно-технічного училища прийняли активну участь у цьому закладі на платформі Zoom з понад 285 командами. Бажаємо всім учасникам успіху, результати вікторини будуть оголошені у п’ятницю 26 листопада 2021 року.

12:55 24.11.2021

З Днем Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

09:07 21.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора