A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо Вас із закінченням 2021-2022 навчального року.

Дорогі здобувачі освіти та випускники! Шановні викладачі та батьки! Вітаємо Вас із закінченням 2021-2022 навчального року – такого непростого та тривожного! Війна внесла свої корективи у плани та мрії, кинула виклик у наше повсякденне життя! Та не дивлячись на ці складнощі, Ви справилися із усіма випробуваннями гідно. Бажаємо усім залишатися живими та здоровими, здобувачам освіти – спокійних та мирних канікул, випускникам – успішно скласти тести, вступити у вищі навчальні заклади, або знайти омріяну роботу та самореалізуватися у житті! Терпіння , мудрості , оптимізму, віри у те, що все буде Україна!

15:08 30.07.2022

З Днем вишиванки!

Вишиванка – це не просто одяг чи вбрання українців! Вона як символ Батьківщини, дзеркало народної душі. Вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Колектив Волноваського професійно-технічного училища вiтає усіх Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки!

13:30 19.05.2022

Правила внутрішньої академічної мобільності учнів закладів професійної освіти під час воєнного стану.

Міністерство освіти і науки затвердило правила внутрішньої академічної мобільності учнів закладів професійної освіти під час воєнного стану, відповідний наказ заюстовано 20 квітня 2022 року за №437/37773 bit.ly/3w9p5xo.

09:25 06.05.2022

День рідної мови.

Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. Свято української мови - одне з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може пишатися наш народ. Як море починається з річки, так українське слово – з писемності.

15:01 21.02.2022

З нагоди Дня єднання було проведено заходи із забезпечення медіаграмотності серед здобувачів освіти та їх батьків з питань протидії гібридним загрозам, інформаційно-пропагандистському впливу.

З нагоди Дня єднання в Волноваському професійно-технічному училищі було проведено заходи із забезпечення медіаграмотності серед здобувачів освіти та їх батьків з питань протидії гібридним загрозам, інформаційно-пропагандистському впливу. Також розглянули такі питання: "Як поводити себе у разі надзвичайної ситуації або війни" та "Як діяти у кризовій ситуації".

15:39 17.02.2022

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ!

Згідно з указом президента України 16 лютого 2022 року оголосили Днем єднання. Цього дня на будинках та спорудах майорить Державний Прапор України та лунає Державний Гімн України. Волноваське професійно-технічне училище долучилося до всеукраїнської єдності : "Україна - понад усе!" О 10.00 всім колективом виконали Державний Гімн України, провели захід із забезпечення медіаграмотності серед трудового колективу з питань протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу. Нехай цей день стане ще одним приводом сказати всьому світові, а головне - одне одному: МИ - РАЗОМ! МИ - ЄДИНІ! Слава Україні!

14:29 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора