A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

У Волноваському професійно-технічному училищі відбувся захід до Дня Гідності та Свободи

Щороку, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. З метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження і донесення до майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, до відзначення цього дня долучилося і Волноваське професійно-технічне училище.

09:12 19.11.2021

У Волноваському професійно-технічному училищі було проведено урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги молоді до правил поведінки на дорогах 19 листопада 2021 року в Волноваському професійно-технічному училищі було проведено урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

09:10 19.11.2021

Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О за напрямком підготовки: сільське господарство.

16 листопада 2021 року, на платформі Zoom, навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області було проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О за напрямком підготовки: сільське господарство.

15:22 16.11.2021

У Волноваському професійно-технічному училищі проходив тиждень енергозбереження та енергоефективності.

З метою формування у здобувачів освіти свідомого ставлення до необхідності збереження енергетичних ресурсів у побуті та роботі, з 8 по 12 листопада у Волноваському професійно-технічному училищі проходив тиждень енергозбереження та енергоефективності. У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до енергетичних ресурсів, організаційні та технічні заходи з економного споживання енергоресурсів, тематичні онлайн-заняття, щодо економного витрачання енергоресурсів, консультування учасників освітнього процесу з питань енергоефективності та енергозбереження, презентація розробок та проектів здобувачів освіти, презентація інформаційних проектів та онлайн-перегляд відеофільмів на екологічну тематику.

09:29 15.11.2021

Онлайн-конференція з інспектором сектору ювенальної превенції Волноваського відділу поліції Митько О.О. та здобувачами освіти Волноваського професійно-технічного училища на тему: «Розповсюдження та пропаганда наркотичних речовин».

Сьогодні, 11 листопада 2021 року, відбулась онлайн-конференція з інспектором сектору ювенальної превенції Волноваського відділу поліції Митько О.О. та здобувачами освіти Волноваського професійно-технічного училища. Тема зустрічі: «Розповсюдження та пропаганда наркотичних речовин».

14:36 11.11.2021

Вітаємо із Днем захисників та захисниць України!

Вітаємо із Днем захисників та захисниць України! Це справжнє свято мужності, самовідданості й благородства, якими володіють справжні захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам, батькам та матерям та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам! Слава Україні! Героям Слава!

15:19 14.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора