A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волноваське професійно-технічне училище

Новини

Дата: від до Скинути

8 травня - День пам’яті та примирення.

Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Друга світова війна не оминула жодної української родини. Пам’ятаймо й шануймо усіх, кого торкнулася ця жахлива сторінка нелюдської історії. Тоді, війна закінчилася зусиллями дипломатії, але виграна вона була сміливими воїнами та зброєю. Сьогодні, наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності. Ми добре знаємо ціну війни й пам’ятаємо, яким страшним лихом вона обернулася для світової спільноти. Саме ця пам’ять має стати запорукою перемоги України над сучасним російським фашизмом!  Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили та захищають свободу і незалежність нашої країни!

11:30 08.05.2023

Літературний вернісаж "Різдвяні ювіляри".

6 січня минає 85 років від дня народження Василя Стуса та 125 років від дня народження Володимира Сосюри – українських поетів, літературознавців, громадських діячів, Героїв України.

10:17 06.01.2023

З НОВИМ 2023 РОКОМ!!!

Новорічні та Різдвяні свята кожен із нас чекає з радістю та трепетом, адже саме ці дні є уособленням родинного затишку та єднання за святковим столом та різдвяною колядою. Від усього серця бажаємо, щоб ці свята принесли всім Вам мир, злагоду та достаток, увійшли до Вашої оселі добром і радістю, надихнули на нові вагомі здобутки! Зичимо, аби Різдвяна зірка осяяла шлях, а мелодія святкової коляди зміцнювала віру на краще та дарувала мир, щастя, добробут і здоров’я Вам та Вашим родинам!

08:54 31.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора